ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους κάτωθι τρόπους:

1. Αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παράδοση της στο χώρο σου από την courier. Η μέθοδος της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 2.00€.

2. Πιστωτική κάρτα: Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με Visa, Mastercard και American Express.

3. Πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα: Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί από τράπεζα της χώρας στην οποία εκδόθηκε το τιμολόγιο της παραγγελίας και ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με όλες τις χρεώσεις τις τραπεζικής συναλλαγής.

Πρέπει να υποδείξετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελία σας στα στοιχεία της κατάθεσης. Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο αν λάβουμε την κατάθεση.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 72 ώρες, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Σημειώστε πως μια μικρή καθυστέρηση μπορεί να προκύψει στην παραγγελία σας, μέχρις ότου η κατάθεση σας επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω Speedex-Easymail στην πόρτα σας.

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα είναι στον χώρο σας σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες για περιοχές εντός Αττικής και από 2 έως 5 εργάσιμες μέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι αποστολές στην ΕΕ μπορεί να διαρκέσουν έως και 20 ημέρες. Οι παραπάνω αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να τροποποιούνται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών (π.χ πανελλαδική απεργία εργαζομένων στις μεταφορές κοκ).

Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 2.99€ σε όλη την Ελλάδα και για παραγγελίες άνω των 25€ τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν. Το κόστος αποστολής στην ΕΕ ποικίλλει για κάθε χώρα.

Δυνατότητα αναζήτησης της αποστολής σας online: https://www.easymail.gr/web-tracking/